Cubelli

Cubelli

Az alak, íz és felhasználhatóság terén mutatkozó változatosság arra bátorítja a fogyasztókat és a profi séfeket is, hogy minél több zöldségfélét használjanak fel az ételek elkészítéséhez. Rijk Zwaan serkenti a zöldségfogyasztást újabb és újabb innovatív termékek bevezetésével. A Cubelli révén Rijk Zwaan a paradicsomok alak, megjelenés és íz tekintetében is kimagasló típusát hozta létre. A Cubelli program arra ösztönzi a termelőket és kereskedőket, hogy ezeket a tulajdonságokat optimálisan kamatoztassák tevékenységük során.

Különleges tulajdonságok

A Cubelli paradicsomoknak különleges, blocky-szerű alakja van. A bogyók melegítés hatására is kemények maradnak és az alakjuk sem változik. Ezért ideális alapanyag töltéshez vagy kemencében történő sütéshez. A telt, fűszeres íz megkülönbözteti más paradicsom fajtáktól. A Cubelli paradicsomok jelentősen magasabb értékeket kapnak a fogyasztói teszteken magas Brix értéküknek köszönhetően. Az íz az érés során is változatlan marad. A Cubelli fajták mind fürtös, mind bogyós paradicsomként rendelkezésre állnak.

Cubelli: inspiratív márka

Rijk Zwaan azért hozta létre a Cubelli márkát, hogy ezáltal segítse a termelőket és kereskedőket piaci tevékenységükben, összehozva a termesztők, kereskedelmi láncok és fogyasztók különféle igényeit. A márkajelzés segíti és egyúttal ösztönzi partnereink saját tevékenységét is. Felhasználhatják a Cubelli néhány vagy valamennyi tulajdonságát is e paradicsomok előnyös tulajdonságainak kifejezésére akár fényképek vagy receptek segítségével, hogy a fogyasztókat vagy profi séfeket inspirálják ezzel. A kereskedők pedig a Cubelli segítségével saját márkájuk továbbépítéséhez is lehetőséghez juthatnak.

Bővebb információ a Cubelli paradicsomokról