13 júl 2015

Kívülről teljesen új, belül a megszokott kiváló minőség

2015. májusától új megjelenésben a Rik Zwaan vetőmag csomagolás! Rijk Zwaan a közelmúltban vezette be új – jellemzően felismerhető - nemzetközi megjelenési stílusát. Az új stílus erőteljesen támogatja kommunikációnkat a világméretű zöldség-vetőmag piacon.

Sharing a healthy future

A fehér, zöld és sárga színek a természetet és a frissességet szimbolizálják, a kör pedig a magas minőségű vetőmagra, a hosszú távú partnerségre illetve az egészséges jövő iránti elkötelezettsége utal – Rijk Zwaan szlogenjének megfelelően: "Sharing a healthy future" – "Osztozunk az egészséges jövőben!"

2015. májusától a vetőmag kiszerelések is követik megjelenésükben az új Rijk Zwaan stílust. Kiszerelési részlegünknél DeLierben  már az új csomagolóanyagokba is töltik a vetőmagokat, amelyek folyamatosan érkeznek raktárainkba, majd  pedig partnereinkhez.

Garancia

Az új kiszerelés is számos biztonsági elemet tartalmaz, ez garantálja vevőink részére, hogy a csomagoláson belül az eredeti, kiváló minőségű Rijk Zwaan vetőmag található.

Állandó vetőmag minőség

Rijk Zwaan a fokozatos átállás mellett döntött, vagyis először felhasználjuk a rendelkezésre álló régi (a jelenlegi) csomagolóanyagot. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy átmeneti időszakban mind a régi, mind az új kiszerelésből szállítunk partnereinknek. Természetesen a vetőmag minősége független a kiszereléstől, mindkét típusban ugyanaz a minőség található.