20 márc 2020

Koronavírus - biztosítjuk a folyamatos vetőmag-ellátást

A világ súlyos egészségügyi krízishelyzetet él meg a koronavírus járvány következtében. Az egészségügyi szervezetek és a kormányok különféle intézkedéseket hoznak a vírus terjedésének megakadályozására. Rijk Zwaan érzékelve ezeket, szintén megteszi a megfelelő lépéseket.

Munkatársaink és partnereink biztonsága

Kollégáink, partnereink és üzletfeleink biztonsága a legfontosabb számunkra. Szoros figyelemmel követjük az egészségügyi szervezetek és kormányok ajánlásait és ennek megfelelően hozunk intézkedéseket a cégen belül.

A zöldségek és zöldség vetőmagok létfontosságúak az élelmiszer-biztonság szempontjából

A zöldség vetőmagok az élelmiszer ellátási lánc meghatározó elemei és az egészséges és változatos étrend alapját képezik. Vetőmagok nélkül a termelők nem tudnak az emberek számára zöldségféléket termelni. Mint zöldség vetőmag nemesítő cég, a jelen helyzetben minden eddiginél jobban tisztában vagyunk azzal a szereppel – mind a cégünkre és az ágazatra nézve is – melyet a világ élelmiszer ellátásában játszunk. 

A hét folyamán a Nemzetközi Vetőmag Szövetség (ISF) kiadott egy állásfoglalást, hangsúlyozva a vetőmagok korlátozás nélküli nemzetközi forgalmának szükségességét az élelmiszer biztonság fenntartása miatt és felhívta a kormányok figyelmét ennek elősegítésére.

A megrendelésekre koncentrálunk

Nap mint nap, kollégáink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy vevőink igényeit kielégítsék és hogy biztosítani tudjuk részükre a tervezett vetőmag mennyiséget. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy megoldásokat találjunk az esetlegesen felmerülő problémákra, melyeket partnereink tapasztalhatnak ebben a példa nélküli időszakban. Bízhatnak bennünk!

Vigyázzanak egymásra! Együtt megbirkózunk a nehézségekkel!

Marco van Leeuwen, Ben Tax, Kees Reinink
Rijk Zwaan Igazgatótanácsa