03 ápr 2017

Megnyitott a látogatók számára a Retail Center

Rijk Zwaan megnyitotta a látogatók számára Retail Center-ét Berlinben. A Retail Center Rijk Zwaan legújabb fejlesztése, mely tovább emeli a kiskereskedelmi partnereink számára nyújtott szolgáltatásaink színvonalát és meghatározza prioritásainkat a nemesítési munkánk során.
.

Helyes pozicionálás

Rijk Zwaan elkötelezett abban, hogy nemzetközi partnereinek minél inkább személyre szabott megoldásokat tudjon kínálni. Mielőtt egy ígéretes új fajtát bevezetnénk a piacon, cégünk arra törekszik, hogy azt partnereink kereskedelmi koncepciójának megfelelően helyesen pozícionáljuk. „ Partnereinkkel együtt egyre nagyobb hangsúlyt helyezünk a szortiment tervezésre, a csomagolásra illetve a pulton történő megjelenésre” –mondja Jörg Werner, Rijk Zwaan Business Development Managere. „ Az új Retail Centerünk segítségével tovább tökéletesíthetjük ezt a folyamatot.”

Szemkamerás szemüvegek

A Retail Center széles választékot mutat be változatos megjelenítéssel, a világ bármely pontján fellelhető valódi bolti környezetet teremtve. A hely a legmodernebb felszereltséggel rendelkezik, mint például a szemkamerás szemüveg, mely rögzíteni tudja, hogy mi keltette fel a vásárlók figyelmét az üzletben. „Az ilyen eszközöket általánosan használják más termékkategóriáknál, a friss áruk esetében azonban viszonylag újnak számít” – teszi hozzá Jörg Werner. „A mélyreható helyszíni megbeszélések, célcsoport vizsgálatok révén minden eszközünk megvan ahhoz, hogy tanulmányozni és elemezni tudjuk a fogyasztók vásárlási szokásait. Továbbá, a helyszín lehetőséget biztosít a Rijk Zwaan kollégáknak és partnereiknek bármilyen képzési vagy forgalomösztönző esemény megszervezésére is.”

Személyre szabott javaslatok

„A kereskedők számára a friss zöldség kínálat az a kategória melyben jól meg tudják magukat másoktól különböztetni” – folytatja Jörg Werner. „ A Retail Centerünknek köszönhetően megvan a lehetőségünk a jobb, személyre szabott tanácsadásra, illetve közösen előkészített termékbevezetésekre. Egyúttal segít Rijk Zwaan-nak új fajták és termék-koncepciók kifejlesztésében, melyek válaszolnak a piaci igényekre. Partnereinkkel együtt a Retail Center révén növelni tudjuk az eladásokat és  hozzájárulhatunk a zöldség-fogyasztás növekedéséhez is.”

Néhány partnerünk az idei Fruit Logistica kiállítás alatt már rövid betekintést nyerhetett a Retail Centerbe. Az  ő visszajelzéseiket, melyek rendkívül pozitívak voltak, szintén felhasználtuk a helyszín optimális kialakításához.
A kereskedők illetve Rijk Zwaan más partnerei a www.rijkzwaan.com/retailcenter oldalon tudnak a látogatáshoz időpontot egyeztetni, illetve helyi Rijk Zwaan képviselőink is szívesen állnak rendelkezésükre.