26 dec 2017

Rijk Zwaan az első helyre került a „Hillenraad 500+” listán

2017. november 3-án, pénteken, az idei Hortigala keretében hozták nyilvánosságra a Hillenraad 100 friss rangsorait, amivel 100 vezető holland kertészeti céget értékelnek. Az est folyamán bejelentették, hogy a Hillenraad 500+ kategória, vagyis az 500millió Euro-t meghaladó forgalmú vagy 1000 főnél több embert foglalkoztató vállalkozások versenyében az első helyet a Rijk Zwaan nyerte!

A Hillenraad 100 idei témája, a „te eszel vagy téged esznek meg” mottó kapcsán a cégek rangsorolásakor fő értékelési szempontokként az innovációs készséget és a stratégiai tervező képességet határozták meg. A zsűri Rijk Zwaant nevezte meg a leginnovatívabb piaci szereplőnek és kiemelte a cég befektetéseit a kutatás-fejlesztési szektorban illetve az új munkatársak kapcsán.

Független növekedés

Rijk Zwaant az igazgatóság részéről Marco van Leeuwen képviselte az eseményen és ő vette át a díjat. „Kellemes meglepetés volt! A bírálók nagyra értékelték a cég profitabilitását és a tényt, hogy nagyon komoly mértékben fektetünk be a kutatás-fejlesztésbe. Az est témájára utalva kifejtettem, hogy Rijk Zwaan továbbra is függetlenül fog növekedni, így arra tudjuk a hangsúlyt helyezni, amiben eddig is sikeresek voltunk és őrizni fogjuk különleges cégkultúránkat. Hangsúlyoztam azt is, hogy fontosnak tartjuk a további befektetéseinket a folyamatos növekedésbe, a szektor tagjaival való együttműködésbe és hogy mind jobban nemzetközivé váljunk. Közösen jelentős mértékben tudunk hozzájárulni a világ élelmiszer-ellátásához. Rijk Zwaannál büszkék vagyunk az elismerésre!”- fejezte be a kereskedelmi igazgató.