26 jan 2016

Rijk Zwaan széles körben mutatja be a Knox™-ot

Ez évben február 3-5. között Rijk Zwaan ismét részt vesz a Fruit Logistica kiállításon Berlinben. A stand legfontosabb attrakciója idén a Knox™ lesz, az új tulajdonság, mely a saláták rózsaszín elszíneződését késlelteti a vágást követően.

A key year

„A Knox-ot először tavaly szeptemberben a Leafy Event rendezvényünkön mutattuk be, és most eljött az ideje, hogy ezt az új innovációt a szélesebb szakmai közönség is megismerje. 2016 kulcsfontosságú év lesz a Knox saláta fajták próbatermesztése és feldolgozási vizsgálata szempontjából” – tájékoztatott Bauke van Lenteren, a cég levélzöldség specialistája. „Ez a tulajdonság kb. 2 nappal hosszabbítja meg a csomagolt saláta-keverékek eltarthatóságát, mely új lehetőségeket nyit meg az egész élelmiszerlánc számára.”

Optimális haszon

A kiállítás során Rijk Zwaan tájékoztatja partnereit, miként válhat hasznukra az új tulajdonság.
„A nagykereskedők például javítani tudnak a készletezési helyzetükön. A feldolgozóknak nem szükséges a salátákat védőgázas csomagolásban forgalmazni valamint több lehetőségük nyílik a különféle márkajelzések használatára is. Végül, a fogyasztó számára is hasznos: mivel a Knox által nő az eltarthatóság, gyakrabban veszünk csomagolt salátát ami által a világ saláta-fogyasztásának növekedéséhez is hozzájárulhatunk.”

Minden szegmensben jelen vagyunk

A Knox mellett Rijk Zwaan számos más újdonságot is bemutat a Fruit Logistica kiállításon, különös figyelemmel a kiskereskedelmi szektorra. Például számos új paradicsom fajtát ajánlunk a látogatóink figyelmébe, melyek a teljes  szortimentünket megjelenítik és rendkívüli változatosságoz mutatnak alak, íz, szín, felhasználás vagy éppen a termőhely tekintetében. Látogatóink a 1.2 csarnok B23-as standján megtekinthetik és megízlelhetik snack zöldség szortimentünket is.