01 jan 2018

Rijk Zwaant választották 2017-2018 legjobb munkaadójának Hollandiában

Rijk Zwaan emberközpontú vállalat és elsődleges célja, hogy munkatársainak kellemes és hosszú távú munkalehetőséget biztosítson jó körülmények között. „ Cégünk szervezetében világszerte  kollégáink  állnak a középpontban” –mondja Ben Tax, a cég igazgatója. „ Sok szabadságot és egyúttal sok felelősséget biztosítunk számunkra. Munkatársainkat körültekintően választjuk ki, és valamennyien elkötelezettek és motiváltak, bárhol is dolgoznak cégünk leányvállalatai közül. Ez az egyedüli mód, mellyel valóban hozzájárulhatunk a  világ élelmiszer-ellátásához.”

 

Hosszú távú munkalehetőség

Emberközpontú megközelítésének megfelelően Rijk Zwaan kifejezetten az ’élethosszig’ tartó munkalehetőség biztosítására törekszik. "Meggyőződésünk, hogy a hosszú távú munkalehetőség mind a munkavállaló, mind a munkaadó számára előnyös” - teszi hozzá Ben Tax. "Ezért ajánlunk a kezdettől állandó munkaszerződést leendő kollégáinknak.” A nemzetközi szervezeten belül a dolgozóknak széles körű lehetőségük van a személyes fejlődésre. A cég számos tehetséggondozó programot kínál és létrehozta saját Rijk Zwaan Akadémiáját is.

 

Munkavállalói elégedettségi felmérés

A díjátadó gálát az Effectory cég, egy a munkavállalói elégesettségi felmérésekre szakosodott vállalat szervezte. Minden évben ők jelentetik meg a legátfogóbb és legmegbízhatóbb listát a legjobb hollandiai munkaadókról, több mint 200.000 munkavállaló megkérdezése alapján.” A díj elnyerése minden kollégánk számára elismerést jelent. A kellemes munkahelyi környezet és cégkultúra, az elégedettség és az együttműködés valamennyi munkatársunk közös erőfeszítésén alapszik” tette hozzá Ben Tax.