A határ a csillagos ég

Az uborkatermesztéssel való kapcsolatunk hosszú időre, egészen 1937-re nyúlik vissza, ekkor nemesítettük első uborkafajtánkat. Termelőinkkel a világ minden részéről együttműködve, azóta is fontos részét képezi tevékenységünknek. Folyamatosan kutatjuk az új fajtákat, rezisztenciákat és technológiai tulajdonságokat. Generációkon átívelő termelői konzultációinknak köszönhetően képesek vagyunk előrelátóan felkészülni az új kihívásokra a folyamatosan változó termesztési körülmények között is. Merünk álmodni és merjük megvalósítani álmainkat – mindig közösen dolgozva és folyamatosan előre tekintve. A magot egyedül is el lehet vetni, de az igazi növekedést együtt tudjuk elérni! A határ a csillagos ég!

Ismerje meg részletesen high-tech uborka fajtáinkat


Nézd meg a videókat

Széles választék hi-tech termesztésre nemesített uborka típusokból

Minden növényállományra, termesztő berendezésre és termesztési időszakra van megoldásunk. Termékpalettánkon valamennyi típus megtalálható a snack típustól a kígyóuborkáig, mind high-wire, mind ernyőműveléses technológiára. Ez a választék a partnereinkkel folytatott intenzív együttműködésnek és tapasztalatcserének köszönhetően áll rendelkezésre. Figyelve az új típusokra és a termelőktől származó értékes információkra, mindig képesek vagyunk a legjobb tulajdonságokkal  rendelkező fajtákat létrehozni. Kitűnő példák erre a BonDefense és a Blueleaf termékvonalak.

Együtt dolgozunk

Az uborkatermesztésben eltöltött hosszú idő alatt mindig a termelőkkel együttműködve voltunk a gyors fejlődés elindítói. Ez a partneri viszony annak a vállalkozói szellemnek a bizonytéka, mely Rijk Zwaan-t mindig is jellemezte vásárlóival kapcsolatban. Az együttműködésre való készség a ’génjeinkben van’, ahogy alapítónk, Rijk Zwaan még 1924-ben mondta: „ A vetőmag-kereskedő és a termelő között kölcsönös bizalomnak kell fennállnia, és ha ez kialakul, a közös munkánk eredménye kétség kívül hosszú távú együttműködés lesz.” Ezt a meggyőződést ma is valljuk.

Generációkon át

Az ’uborka-történelmünk’ 1937 óta íródik, vagyis 85 éve kezdtük a közös munkát az első uborka termelőkkel.  Azóta nemzedékről nemzedékre támogatjuk a termesztőket, mert csak közösen dolgozva tudunk új típusokat, rezisztenciákat és más fontos termesztési tulajdonságokat nemesíteni, amivel segítjük a termelőket abban, hogy üzleti sikereket érjenek el a folyamatosan változó piaci körülmények és igények között.

Az álmoktól a megvalósításig

A termelők és cégünk között régóta fennálló bizalmi viszony lehetővé teszi, hogy ne csak álmodjunk a jövőről, hanem merjünk közösen döntéseket hozni és dolgozni a megvalósításukon. Hogy megmutassunk, mennyire fontos számunkra ez az együttműködés, a következő időszakban különféle szakmai tartalmakat osztunk meg partnereinkkel az uborka termesztésében aktuális trendekről, témába vágó videókkal, termesztői és nemesítői tapasztalatokkal a ’The Future is sky’ sorozatunkban.