Internal Red

Internal Red

A paradicsom színe alapján következtetnek a vásárlók az ízre és a minőségre is. A fogyasztók a sötétpiros belső szín alapján minőségi, egészséges és ízletes termékre asszociálnak. Olyan paradicsom fajtákat kínálunk, amelyek kitűnnek mélypiros belső színükkel. Ezek az Internal Red jelölésről ismerhetők fel. Színük egyértelműen elkülöníti őket a hagyományos paradicsomoktól (a fogyasztói teszteken a válaszadók többsége észrevette a színbeli különbséget).

Tulajdonságok

Az Internal Red paradicsom fajták:

  • mélypiros színű hús és magház
  • kitűnő íz
  • termésmennyiség, termésbiztonság, rezisztenciák és egyéb termesztési tulajdonságok tekintetében megfelelnek az általános fajtakövetelményeknek.

Szín és íz

A belső rész mélypiros színének köszönhetően az Internal Red fajták felhasználhatósága különösen széles körű. A salátákban és szendvicsekben például sokkal látványosabban mutatnak. A piros szín erősíti a fogyasztókban az ízletesség érzetét. Ez az egyértelműen elkülöníthető szín könnyen elhelyezhetővé teszi őket a prémium termék kategóriában. Rijk Zwaan kiadványokkal, termesztési ajánlásokkal és csomagolási ötletekkel támogatja a paradicsom termelőket és partnereiket.

Folyamatosan növekvő szortiment

Ez a tulajdonság mind több Rijk Zwaan paradicsom fajtában található meg és az Internal Red fajtákat valamennyi termesztési körzetben lehet majd termelni.

Bővebb információ az Internal Red paradicsomokról