Ipari zöldségek

Feldolgozó-ipari zöldségfélék

A zöldségfélék betakarítás utáni közvetlen feldolgozásával a lehető legjobban megőrizhető a jó minőségük. A fagyasztott, üveges, konzerv vagy éppen szárított zöldségek szolgálnak számos egészséges és könnyen elkészíthető étel alapjául. Rijk Zwaan fajtái között megtalálhatóak a közvetlen feldolgozásra alkalmas fajták.


Feldolgozásra készen

Feldolgozásra való fajtáink nagy termőképességűek, hatékony rezisztenciákkal rendelkeznek a kórokozókkal szemben és kiváló a belső minőségük mind feldolgozás előtt, mind utána. Ipari zöldségfajtáink egyúttal gépi betakarításra is alkalmasak. 
Fajtáink ezen kívül rugalmasan illeszthetők a különféle termesztési programokba is, mivel jól alkalmazkodnak az eltérő éghajlati viszonyokhoz és hosszú lábon tarthatóságuknak köszönhetően széles szedési ablakkal rendelkeznek.
Bizonyos iparágak számára fontosak az olyan tulajdonságok is, mint a különféle természetes színező anyagok, aromák magas koncentrációja vagy a magas szárazanyag-tartalom. Az organikus termesztésre is különös figyelmet fordítunk.


Partnereink és termékpalettánk

A feldolgozott zöldségfélék forgalmazása világszerte egyre fontosabb szegmense a zölsdég-kereskedelemnek mind a kiskereskedelem, mind a gyártók részéről. Partnereinkkel fenntartott intenzív szakmai kapcsolatainknak köszönhetően felismertük a különböző vevőcsoportok egyedi igényeit. Ez lehetővé teszi számunkra a helyes döntések meghozatalát a nemesítési programjainkkal kapcsolatban.


Feldolgozásra ajánlott szortimentünket folyamatosan bővítjük új típusokkal. Vevőinkkel együttműködve igyekszünk a legjobb és legízletesebb feldolgozott termékeket kifejleszteni. Mindeközben folyamatosan keressük az új lehetőségeket is, célunk, hogy partnereinknek változatos és egészséges termékeket tudjunk kínálni.