Rólunk

Rijk Zwaan Budapest Kft. a hollandiai zöldség nemesítő és forgalmazó cég tulajdonában van. A Rijk Zwaan családi tulajdonban lévő cég és jelenleg a világ 5 vezető zöldség vetőmagos cége között található.

Rijk Zwaan Magyarországon

Közvetlen tevékenységünk 1987. januárjában kezdődött, amikor Magyarországon munkába állt a (Kelet-Európában is első) munkatársunk. Területi képviselői munkáját kiterjesztve 1989-ben Kereskedelmi Képviseletet hoztunk létre, majd 1993-tól megalakult leányvállalatunk. Folyamatos fejlődésünk eredményeként cégünk már akkor átvette Magyarország mellett 10 közeli és balkáni ország forgalmazási feladatait, 1996-ban megnyitottuk Kísérleti Kertünket is Felgyőn. Cégünk fejlődésének egyik motorja a jellegzetes cégkultúránk, mely a munkatársakat helyezi a középpontba és így a siker központjába is. Büszkék vagyunk arra, hogy nagyon sok munkatársunk hosszútávon számol velünk, és nemigen van mukaerő elvándorlás.

 

Rijk Zwaan a nemzetközi színtéren

Cégünk az embereket helyezi  központba. Több mint 100 országban jelen vagyunk, ezek közül 30 országban helyi értékesítési leányvállalattal és számos forgalmazóval dolgozunk. A mintegy 3000 munkatársunk olyan termékek létrehozásán dolgozik, melyek hozzáadott értéket nyújtanak partnereinknek. Motivált munkatársaink és a folyamatos beruházás, amit kutatás-fejlesztésre fordítunk, a szó szoros értelmében egészséges céggé tesznek. Partnereinkkel együtt közösen kívánjuk stimulálni a zöldségfogyasztást világszerte és termékeinkkel az ellátáshoz kívánunk hozzájárulni.

Bővebben

Tudjon meg többet Rijk Zwaan tevékenységéről és ehhez kapcsolódó véleményekről a központi honlapon.