Salanova®

Salanova® saláta

A saláta legyen minél könnyebben mosható és fogyasztható, legyen minél hosszabb ideig eltartható és legyen finom íze. Rijk Zwaan kifejlesztett egy saláta típust, amelynél a fő szempont a hatékonyság és a kényelmes felhasználhatóság: ez a Salanova.

Konyhakész és rengeteg levélből áll

A Salanova saláta egyetlen vágással számtalan apró levélre bontható. Az íz és az állag a Salanova vajfej saláta puha, lágy ízétől a Salanova Crispy roppanós karakteréig terjed. A Salanova szortiment 5 különböző típusból áll (vajfej, tölgy, lollo, crispy és batávia), zöld és piros színben. A Salanova fejek háromszor annyi levélből állnak, mint a hagyományos saláták. Ezek a levelek mind kicsinyek, a babyleaf-hez hasonló méretűek.

Előnyös az egész élelmiszerlánc számára

A Salanova típusok előnyöket kínálnak a termelőknek, feldolgozóknak, kereskedőknek és fogyasztóknak.

  • hajtatásban és szabadföldön is termeszthetők
  • alkalmasak gépi betakarításra, fejben és levelekre bontva is
  • könnyen elkülöníthetők íz és állag alapján
  • hozzáadott értéket képviselnek a hagyományos salátákhoz képest
  • kiváló eltarthatóság akár egész fejben, akár szeletelve
  • időtakarékos az "egy vágás és kész" koncepciónak megfelelően
  • egész évben kapható.

Marketing-tevékenységünkkel és –eszközeinkkel segítjük elő a Salanova terjedését, ilyen például a fogyasztást ösztönző és hasznos ötletekkel szolgáló www.salanova.com oldal.  Ezen kívül világméretű Salanova szakmai hálózatot hoztunk létre, mely RZ termékspecialistáiból, termelőkből, feldolgozókból, kereskedőkből áll. Együtt dolgozunk azért, hogy a fogyasztók felismerjék és tudatosan válasszák a Salanova salátákat.

Termékfejlesztés

Nemesítőink folyamatosan dolgoznak azon, hogy a legmodernebb rezisztenciával rendelkező fajtákkal és új típusokkal bővíthessük a Salanova szortimentünket.