Sandissima®

Sandissima®

A kis méretű görögdinnyék jól illeszkednek a kisebb háztartások támasztotta igényekhez és általuk kevesebb élelmiszer mehet veszendőbe. A Sandissima görögdinnyék révén kompakt méretű, kiváló belső minőségű fajtákat ajánlunk partnereinknek. A Sandissima görögdinnyék a magnélküli fajták termőképességét is javítják.

Stabil minőség

A Sandissima fajták kitűnnek stabil belső minőségükkel. Édesek és lédúsak, roppanós húsúak és kevés magot tartalmaznak. A héj színe az egyöntetűen sötéttől a tigriscsíkosig változhat. A Sandissima fajták nagy mennyiségű, egyforma termést képesek kinevelni. Nagy termésbiztonságúak és bármilyen éghajlati viszonyok között eredményesen termeszthetők. A fajták széles körű rezisztenciával rendelkeznek.

Kettős cél

A Sandissima görögdinnyék kettős célt szolgálnak. Tetszetős kis méretükkel a termelők és a kereskedők számára piacbővülést jelentenek. A kisebb dinnyékre növekvő igény mutatkozik, elsősorban Észak-Európában. A Sandissima egészséges és megfizethető alapanyag a frissen vágott, csomagolt dinnye forgalmazásához. Ezek a dinnyék hosszan pulton tarthatóak. A kompakt méret logisztikai szempontból is előnyös.

Mindezek mellett a Sandissima dinnyék jó alternatívát jelentenek mint pollenadók? , így hozzájárulnak a mag nélküli fajták termésnövekedéséhez és a termesztési költségek csökkentéséhez.

Nemzetközi elterjedés

A különféle termesztési körzetekre kifejlesztett speciális fajtákkal a Sandissima fajták termelését világszerte lehetővé kívánjuk tenni. Azon fáradozunk, hogy erős növényű és kiváló minőségű gyümölcsöt hozó fajtákat állítsunk elő. Dolgozunk a mag nélküli Sandissima fajták nemesítésén is.

Bővebb információ a Sandissima görögdinnyékről