Sensational Flavours

Különleges íz-élményt nyújtó fajtákról

A különleges ízek révén a kereskedelem illetve a konyhakész  élelmiszer forgalmazók világosan el tudják különíteni termékeiket, ezáltal új lehetőségek nyílhatnak meg a zöldségfélék értékesítésére. A Sensational Flavours termékcsoportban Rijk Zwaan olyan fajtákat kínál, melyek objektív értékelés alapján is kimagasló íz-élményt nyújtanak.

Különleges íz

Az ízhatás nagyon fontos tényező a zöldségnemesítésben. Sensational Flavours fajtáink mind nyersen, mind főzve különleges íz-élményt nyújtanak: pl. paradicsomfajta az édes és savanykás ízjegyek remek egyensúlyával vagy padlizsán, amely kevesebb zsírt köt meg a sütés során. A Sensational Flavours fajták révén a termelők új piaci lehetőségeket is felfedezhetnek. Ezek a fajták természetesen minden elvárást teljesítenek, ami egy sikeres termesztési szezonhoz szükséges: megbízható termeszthetőség és nagy termőképesség.

Különleges választék

Ezek a különleges ízű termékek kitűnnek a többi zöldség közül és az eladást is elősegíthetik. Rijk Zwaan Sensational Flavours fajtái az elkülönítést egyszerűvé teszik: szortimentünkből azok a fajták kerülnek ide, amelyek ízletesség tekintetében magasan a piaci átlag felett állnak. Ezt a megállapítást fogyasztói tesztek, szakértői vizsgálatok és biokémiai elemzések is alátámasztják, vagyis objektívnek tekinthető. Rijk Zwaan az egyetlen zöldség nemesítő cég, mely különösen ízletes fajtáit külön termékcsoportban kínálja vevőinek.

Nemzetközi vizsgálatok

A Sensational Flavours fajták valamennyi földrészen elérhetők. Ahol szükséges, Rijk Zwaan a helyi viszonyok között is teszteli fajtáit, hogy a legjobban alkalmazkodjanak a helyi ízlés adta igényeknek.

 

 

 

 

 

 

 

.