Sensational Ingredients

Értékes összetevők magas koncentrációban

A Rijk Zwaan Sensational Ingredients termékcsoportjában olyan fajtákat kínálunk, melyek kitűnnek valamelyik összetevőjük magas koncentrációjával: vitamin tartalom, természetes színező anyagok vagy szárazanyag-tartalom. Ezek így különösen alkalmasak ipari felhasználásra vagy akár egészséges étrend részeként történő fogyasztásra.


Egyedi tulajdonságok

A Sensational Ingredients csoport fajtái pontosan megfelelnek az ipari feldolgozók követelményeinek. Magas a szárazanyag tartalmuk (például a sárgarépa vagy a káposzta esetében), vagy nagy mennyiségű színező anyagot tartalmaznak, például betanint és karotint (cékla, sárgarépa). A javított fajták révén hozzájárulunk a termesztés hatékonyságának növeléséhez. A Sensational Ingredients termékcsoportba olyan fajták is tartoznak, melyekben egy-egy összetevő különösen magas tápértéket képvisel, mint például a folátban gazdag saláták vagy a magas likopin tartalmú paradicsom fajták.


Biokémiai vizsgálatok

Rijk Zwaan folyamatosan végez biokémiai elemzéseket a különböző összetevők tekintetében korszerű laboratóriumaiban. Ezáltal meg tudjuk állapítani, hogy melyik fajták érnek el kimagasló értékeket valamely alkotórészük tekintetében. A biokémiai vizsgálat eredményének tükrében eldöntjük, hogy az adott fajta bekerül-e a Sensational Ingredients csoportba. Ezáltal kereskedelmi és ipari partnereink egyaránt biztosak lehetnek benne, hogy a fajták valódi többletértékkel rendelkeznek.


Megosztjuk információinkat

Örömmel beszéljük meg partnereinkkel, hogyan tudjuk a rendelkezésünkre álló nagy mennyiségű adatot a legjobb piaci hatás elérésére felhasználni. Szívesen bocsátjuk rendelkezésére szakértelmünket, hogy az Ön egyéni piaci megközelítését támogassuk.