Sensational traditions

Hagyomány és eredetiség

A zöldségfélék, melyek egyesítik magukban a hagyományos, eredeti és modern fajta tulajdonságokat, fontos helyet foglalnak el Rijk Zwaan kínálatában. Ezért válogattuk ki ezeket a fajtákat külön is a Sensational Traditions termékcsoportba. E fajták mindegyike egyesíti magában a helyi örökséget és a mai kor követelményeit.


Eredeti és különleges

A mai uniformizált világban az emberek egyre jobban értékelik a hagyományos, eredeti tulajdonságokkal rendelkező helyi termékeket. A sajátos történetű és különleges elkészítési móddal rendelkező zöldségek könnyebben kitűnnek a többi termék közül. A származási ország vagy régió pontos megjelölése, a tradicionális receptek alaptőkéül szolgálnak a ’helyi termelőktől a helyi fogyasztóknak’ koncepció megvalósításához.


Korszerű követelmények

A  hagyományos zöldségfélék elkészítési és felhasználási módja be kell illeszkedjen napjaink fogyasztói életstílusba is. A rezisztenciák, termőképesség és eltarthatóság szintén meg kell feleljenek a mai kor követelményeinek. Rijk Zwaan nemesítési munkája során számos helyi zöldségfélét használt fel különböző országokból, hogy segítségükkel új, a modern kor termesztési, szállítási és fogyasztási követelményeinek megfelelő fajtákat alkosson. Azáltal, hogy e fajtákat szélesebb körben termeszthetővé tettük, számottevő értékesítési lehetőséget is teremtettünk.
Mindezeket a fajtákat a Sensational Traditions termékcsoportban gyűjtöttük össze.