Rijk Zwaan Stronger Together

Együtt dolgozunk napjaink dinamikusan változó piacán

Rijk Zwaan elkötelezetten támogatja a termelőknek és partnereinek a zöldségtermesztés, forgalmazás és/vagy feldolgozás kapcsán tett erőfeszítéseit. Az aktuális piaci információink alapján azon fáradozunk, hogy segítsük az élelmiszer ellátási lánc szereplőit abban, hogy alkalmazkodni tudjanak az új gazdasági helyzethez, megalapozott, lényeges és jól hasznosítható ötleteket és megoldásokat kínálva partnereinknek. Kollégáink mindent megtesznek, hogy napi tevékenységüket zökkenőmentesen tudják végezni, folyamatosan kapcsolatban maradva üzleti partnereinkkel.

Kövessen minket a közösségi médiában

#StrongerTogether

2020.06.09. Marco van Leeuwen a COVID-19 hatásairól és az adódó lehetőségekről

A COVID-19 járvány jelentős hatással van a világ élelmiszer-termelésére. Bár a termesztést és a vetőmag szektort általában nem érintették a korlátozó intézkedések, mégis nehéz megjósolni, mik lesznek a járvány közép- és hosszútávú hatásai. A vetőmag-ellátás alapvető fontosságú az élelmiszer-biztonság szempontjából. Marco van Leeuwen,  Rijk Zwaan igazgatótanácsának tagja nyilatkozik a koronavírus-járvány hatásairól és a kínálkozó lehetőségekről az Nemzetközi Vetőmag Szövetség (International Seed Federation, ISF) éves kongresszusán.

Twitter feed

Stronger Together

A koronavírus terjedése mindannyiunkat érinti. Termelők, kereskedők és sokan mások az élelmiszer láncban keményen dolgoznak, hogy elegendő élelmiszert biztosítsanak. Ők nap mint nap nélkülözhetetlen szerepet játszanak az élelmiszer ellátási láncban. Ez az, amiért világszerte 3.300 munkatársunk mindent megtesz, hogy a vetőmag ellátás folyamatos legyen.

2020/3/19 - Az Igazgatóság közleménye

A zöldség vetőmagok az élelmiszer ellátási lánc legelejét jelentik. E vetőmagok nélkül a termelők nem tudnának az emberek részére zöldségféléket termelni.

Kérjük, olvassa el Rijk Zwaan Igazgatóságnak közleményét!