Rob története

"A télen is finom sárgadinnye"

Rob van de Weele a Detail Result AGFmenedzsere. Ő felel a különböző termékkategóriákon belül a zöldség-gyümölcs beszerzésért a Dirk és a Dekamarkt szupermarket láncoknál. Célja, hogy széles termékpaletta és megbízható minőség álljon a vevők rendelkezésére.

Új termék projekt

„A fogyasztók elvárják, hogy a termékeink egész évben rendelkezésre álljanak, egyöntetűen finom ízzel. A sárgadinnye esetében ez a téli időszakban komoly kihívást jelent. Egy ideje már kerestem a megoldást, aztán találkoztam a Rijk Zwaan képviselőjével. Ők összehoztak egy Costa Rica-i termelővel, aki egy más típusú dinnyét termesztett.”

„Elkezdtünk egy új projektet, amelynek során  bebizonyosodott, hogy ezek a dinnyék hosszabb szállítás után is megőrzik remek ízüket. Komoly hozzáadott értéket képviselnek a szortimentünkben.”

Helyszíni kóstolás

„A Rijk Zwaan is segítséget nyújtott a termék reklámozása során, számos helyszíni kóstolást szerveztek. Az az előnye a nemesítő céggel közös munkának, hogy annak révén az egész élelmiszerlánc együtt tud működni, lehetővé téve, hogy együtt fókuszáljuk a fogyasztókra.”