Megoldások

Vetőmagjaink kiindulási alapot jelentenek egészséges és mutatós zöldségek előállításához.

A Föld népessége folyamatosan növekszik és az élelmiszerek iránt igény emelkedik. Szaktanácsadóink és marketing specialistáink ezért a zöldség-ellátási lánc minden szereplőjével kapcsolatban vannak. Megvitatjuk a piaci fejlődés irányait, a fogyasztói trendeket, demográfiai változásokat, hogy a megfelelő prioritásokat válasszuk ki a nemesítési programjaink során. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy olyan fajtákkal jelenjünk meg a piacon, melyek megoldást kínálnak a különféle társadalmi kihívásokra.

Megoldások termelők számára

A helyi fajták fejlesztésével és a terméshozam növelésével jelentős mértékben hozzájárulunk a zöldségtermesztés fenntarthatóságának javításához. A betegségekkel és kártevőkkel szembeni ellenálló képesség beépítése lehetővé teszi a termelők számára, hogy csökkentsék a növényvédőszerektől való függőségüket. Ezen kívül kulcsszerepet játszunk a zöldségtermesztési technikák hatékonyságának növelésében. Kínálatunk az ökológiai vagy hidroponikus termelésre alkalmas fajták széles választékát foglalja magába.

Megoldások fogyasztók számára

Nemesítéssel foglalkozó cégként mindig olyan különleges tulajdonságokat keresünk a zöldségekben, amelyek meglepik és örömet okoznak a fogyasztóknak; olyan tulajdonságokat, amelyek ízletesebbé, vonzóbbá vagy könnyebben elkészíthetővé teszik a zöldségeket. Elkötelezettek vagyunk az egészséges életmód népszerűsítése mellett, élvezetes és vonzó zöldségek lehetőségein keresztül. Azáltal, hogy megértjük, miben lelnek élvezetet a vásárlók, olyan márkákat, inspiráló koncepciókat és problémamegoldási tulajdonságokat hozunk létre, amelyek segítik partnereinket egészséges élelmiszertermékeink értékesítésében.

Megoldások láncpartnerek számára

Számos láncpartnerünk járul hozzá a zöldségfogyasztás növeléséhez azáltal, hogy megoldásokat kínál a zöldségek tartósítása, előkészítése vagy marketingje terén. Ezekkel a partnerekkel szorosan együttműködve olyan változatos tulajdonságokat fejlesztünk ki, amelyek hozzájárulnak a tevékenységükhöz, azzal a céllal, hogy javítsuk folyamataik hatékonyságát és végtermékük minőségét.